OVO NISU DOBRE VESTI: Srpski reprezentativac sve DALJI I DALJI od Crvene zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 21:55

OVO NISU DOBRE VESTI: Srpski reprezentativac sve DALJI I DALJI od Crvene zvezde

Navijači crveno-belih će biti razočarani.

Fudbaleri Crvene zvezde šesti put u nizu su osvojili titulu prvaka Srbje. Crveno-beli su i u polufinalu Kupa gde će odmeriti snage sa TSC-om, obezbeđen je direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona i sada se razmišlja o pojačanjima.

Sportski direktor Mitar Mrkela najavio je kako je klub zainteresovan za povratak Mihaila Ristića koji trenutno nastupa za Benfiku.

Međutim, kako prenosi španski AS transfer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se komplikuje jer bi Aleks Grimaldo mogao da napusti Lisabon.

Naime, Grimaldo igra na Ristićevoj poziciji, a na pragu je transfera u Real Sosijedad i verovatno Benfika neće hteti da se oslobodi obojice.

Real Sociedad have made an offer for Benfica left-back Alejandro Grimaldo, as per Diario AS.

The former La Masia graduate is out of contract this summer. #AurreraReala #RealSociedad #Grimaldo pic.twitter.com/UO7EDEQPIs

— Football España (@footballespana_) May 11, 2023

Ristić je ove sezone odigrao 9 utakmica, zabeležio je po gol i asistenciju.

Posle Crvene zvezde, Srbin je nastupao za Krasnodar, Spartu Prag i Monpelje pre odlaska u Portugal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.