OVO MENJA SVE: Budućnost dobija pojačanje u meču sa Zvezdom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2019, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO MENJA SVE: Budućnost dobija pojačanje u meču sa Zvezdom! (VIDEO)

Derbi se igra u ponedeljak.

Košarkaši Budućnosti ugostiće u ponedeljak Crvenu zvezdu u derbiju 13. kola ABA lige, a pred duel u Podgorici već je napravljena neverovatna tenzija.

Osim što je ABA liga donela u najmanju ruku čudan kriterijum o delegiranju sudija za duel u Podgorici, još su sveže uspomene na nemile scene sa poslednjeg finalnog okršaja između Budućnosti i Zvezde, kada je tim sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Malog Kalemegdana osvojio titulu i izborio povratak u Evroligu.

Na sve pomenuto se nadovezala i velika kriza u Crnoj Gori, posle usvjanja Predloga zakona o veroispovesti kojim se udara na Srpsku pravoslavnu crkvu.

Barikade na ulicama, hapšenja poslanika i ostale nemile stvari se dešavaju baš pred utakmicu, a "Borba" piše da je haos veoma moguć.

Nemiri su postali svakodnevnost u "Morači", kada dolazi Zvezda. Ulazak navijača na teren, pogrdna skandiranja, ali i gađanje igrača crveno-belih različitim predmetima, kao i pljuvanje igrača.

Ako se tome doda da je Milo Đukanović najavio dolazak na derbi, jasno je kakva "dobrodošlica" čeka košarkaše srpskog šampiona u vreloj atmosferi podgoričke dvorane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ABA LIGA POTVRDILA: Ovo su sudije za DERBI sezone! Delije će biti BESNE

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2019

Budućnost dočekuje Crvenu zvezdu u ponedeljak...Poslednjih dana pisalo se o odluci ABA lige da derbi 13. kola regionalnog takmičenja između Budućnosti i Crvene zvezde u Podgorici ne sude najbolje sudije (više pročitajte OVDE), a sada je ta informacija i potvrđena. Dakle, u ponedeljak od 18 časova...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.