OVO JE NEZAPAMĆEN SLUČAJ: Kladioničari mogu da zarade istinsko bogatstvo u nedelju - pod jednim uslovom

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 18:14

OVO JE NEZAPAMĆEN SLUČAJ: Kladioničari mogu da zarade istinsko bogatstvo u nedelju - pod jednim uslovom

Ogromna kvota na pobedu Radničkog, a zanimljivo je da ovaj tim dolazi na Marakanu sa sedam vezanih trijumfa.
Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca su u fantastičnoj seriji od sedam uzastopnih pobeda, ali to kladionicama izgleda ništa ne znači. Kragujevčani u nedelju dolaze na stadion "Rajko Mitić" kao apsolutni autsajderi.
Meč Crvene zvezde i Radničkog se igra u nedelju od 16 časova, a gostima se ne daju gotovo nikakve šanse da se vrate kući barem sa bodom.
Kvota na Beograđane u većem broju stranih kladionica iznosti svega 1,05. A ukoliko uložite određeni novac na Radnički, u slučaju njihove pobede dobili biste 40 puta veću...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ako ne idete na "Marakanu", evo gde i kada možete pratiti uživo TV prenos meča Crvena zvezda - Radnički Kragujevac

Izvor: Sportal.rs, 17.Mar.2024, 08:46

Fudbaleri Crvene zvezde su uspeli da se vrate na lidersku poziciju u Superligi Srbije, a ove nedelje imaju mogućnost da nastave sa pobedama. Na travu stadiona "Rajko Mitić" stiže Radnički 1923, a duel počinje u 16 sati.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.