OVO ĆE ZANIMATI DELIJE: Goleada i trijumf Salcburga pred istorijski meč sa Crvenom zvezdom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2018, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO ĆE ZANIMATI DELIJE: Goleada i trijumf Salcburga pred istorijski meč sa Crvenom zvezdom (FOTO)

Bilo je gusto.

Fudbaleri Salcburga sastali su se u okviru petog kola austrijksog šampionata sa ekipom Altaha... Rival Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona u dosadašnjem delu šampionata ima učinak od četiri pobede iz isto toliko mečeva, međutim, protiv Altaha nije sve išlo po planu Marka Rozea.

Unsere Startaufstellung gegen @SCRAltach // Our starting XI to face Altach#ALTRBS >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/OKpuSeFoU0

— FC Red Bull Salzburg (@RedBullSalzburg) August 25, 2018

Salcburg je u ovaj meč ušao sa nekoliko rezervista.. Izabranici Marka Rozea uspeli su da povedu na samom startu meča preko Prevljaka, ali je domaći tim izjednačio. Sredinom prvog poluvrmena Salcburg je ponovo preko Prevljaka poveo, ali je domaći tim uspeo da odmah na startu drugog dela poravna na 2:2. Do kraja meča, aktuealni šampion Austrije je napadao i želeo trijumf.. U samom finišu gosti su postigli vodeći gol. Šlager je bio strelac za Salcburg i tako omogućio svom timu maksimalan učinak od pet pobeda na startu šampionata.

Revanš meč između Salcburga i Crvene zvezde na programu je u sredu od 21 čas.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barso, gde si ovo došla? (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2018

Mada, ko smo mi da sudimo....U toku je drugo poluvreme utakmice drugog kola španske Primere između Valjadolida i Barselone, rezultat je 0:0...To možda i ne treba da čudi ako uzmemo u obzir stanje terena na Hoze Zorilji...The pitch is in bad shape here. Lots of divots in the Valladolid area and still...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.