OVAKO VIŠE NE MOŽE: Zvezda dobila 26 razlike, Tomić nezadovoljan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2018, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO VIŠE NE MOŽE: Zvezda dobila 26 razlike, Tomić nezadovoljan!

Crveno-beli nadigrali Olimpiju u Laktašima, ali strateg crveno-belih ima ozbiljne zamerke.

Trener Crvene zvezde Milan Tomić nije bio previše raspoložen i pored ubedljivog trijumfa rezultatom 86:60 u četvrtfinalu ABA Superkupa protiv Olimpije.

- Nisam zadovoljan ovom utakmicom. Ne možete da primite 28 poena za prvih 10 minuta. Stajali smo na dva metra od igrača. Mi od prvog minuta moramo da igramo na visokom nivou. Evrokup je mala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evroliga, ABA liga je jako takmičenje i ako hoćemo nešto da uradimo ove sezone moramo da budemo skoncentrisani – objasnio je Tomić.

Strateg crveno-belih je zatim dodao.

- Imamo mnogo mladih igrača kojima je potrebna moja pomoć. Mora mnogo bolje da se igra. U drugom poluvremenu smo bolje čitali napade rivala i odigrali kvalitetnije u tranziciji i kontranapadu. Ritam utakmice je promenio Branko Lazić – zaključio je Tomić.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tomić: Nisam zadovoljan, nećemo praviti skauting za Cedevitu

Izvor: B92, 21.Sep.2018

Milan Tomić, trener Crvene zvezde, bio je veoma otvoren na konferenciji za medije posle pobede njegovog tima i plasmana u polufinale ABA Superkupa..."Jedna od priomedbi igračima je da ne možemo da primimo 28 poena, ne od Olimpije, već ni od koga. Igrači se čude što im sviraju faulove, a nisu agresivni.....

Nastavak na B92...

TOMIĆ NEZADOVOLJAN UPRKOS UBEDLJIVOJ POBEDI: Evo šta trener Crvene zvezde zamera svojim košarkašima

Izvor: Kurir, 21.Sep.2018

Trener Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je posle pobede nad Olimpijom da nije zadovoljan startom svoje ekipe.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.