OVACIJE ZA BIVŠEG KAPITENA: Delije nisu zaboravile Gorana Bunjevčevića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVACIJE ZA BIVŠEG KAPITENA: Delije nisu zaboravile Gorana Bunjevčevića (VIDEO)

Dirljiva scena na Marakani.

Tokom pauze na poluvremenu, navijači Crvene zvezde odali su počast proslavljenom kapitenu Goranu Bunjevčeviću. Prerano preminuli direktor FSS, tokom igračke karijere branio je boje večerašnjih rivala beogradskih crveno-belih i Totenhem Hotspura.

Sa tribina stadiona "Rajko Mitić" zagrmela je pesma: "Jedan je Bunja kapiten", a članovi Goranove porodice, ćerka Minja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brat Mirko i bratanac Petar dobili su ogromne aplauze od prisutnih navijača.

Ovacije nisu izostale ni legendarnom kapitenu Dejanu Stankoviću, koji je u društvu Mirka Bunjevčevića izašao na travu Marakane i otpozdravio Delijama, a zatim porodici Gorana Bunjevčevića poklonio Zvezdin dres.

Goran Bunjevčević je za Crvenu zvezdu igrao od 1997. do 2001. kada je prešao upravo u Totenhem, u kome je pružao sjajne partije do 2006. godine.

Pogledajte još slika sa meča Crvena zvezda - Totenhem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.