OTIŠAO JE IZ CRVENE ZVEZDE Klub se oprostio biranim rečima: Odličan čovek...

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 18:26

OTIŠAO JE IZ CRVENE ZVEZDE Klub se oprostio biranim rečima: "Odličan čovek..."

Dosta zdravlja i sreće su mu poželeli.

Crnogorski reprezentativac Nikola Ivanović neće više igrati za Crvenu zvezdu, on karijeru nastavlja u klubu Runa iz Moskve.

Ivanović je završio dvogodišnji boravak na Malom Kalemegdanu, a beogradski klub se bivšem članu zahvalio na svom zvaničnom Instagram nalogu.

- "Džoni" je u Beogradu ostavio odličan utisak kao odličan čovek i košarkaš, ali i svojim pozitivnim i profesionalnim stavom na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i svlačionici. Klub ovom prilikom želi da se zahvali Nikoli na svemu, i poželi mu sve najbolje. Mnogo zdravlja, sreće i sportskih uspeha u nastavku njegove karijere u Moskvi - između ostalog stoji u objavi Crvene zvezde.

A post shared by KK Crvena zvezda Meridianbet (@crvenazvezdakk)

Crnogorac je sa Crvenom zvezdom uspeo da osvoji titulu u ABA ligi 2022. godine. Takođe, uzeo je po dva trofeja u Kupu Radivoja Koraća i Superligi Srbije.

Tokom karijere je nastupao i za Mornar iz Bara, Budućnost iz Podgorice u dva mandata, AEK i Orlandinu.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Sofia Balbi, supruga Luisa Suareza
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.