Izvor: HotSport.rs, 25.Sep.2016, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPSADA BEOGRADA: Novosađani u velikom broju stižu na stadion ‘Rajko Mitić’

Derbi 10. kola Superlige Srbije igra se na stadionu “Rajko Mitić” gde će Crvena zvezda dočekati lidera Vojvodinu.

Naravno, veliku podršku navijača sa tribina imaće Crvena zvezda, mada i gosti neće biti bez podrške. Navijači Vojvodine prezadovoljni su rezultatima kluba te je i popularnost “stare dame” sve veća u Novom Sadu. Publika se vraća na tribine, a sada će krenuti i put Beograda.
SLS: Zvezda i Voša u borbi za prvo mesto, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizan iz Milanovca navija za remi (SASTAVI)
Očekuje sa da u srpsku prestonicu stige veliki broj navijača, neki kažu i veći nego kada su Novosađani igrali u finalima Kupa Srbije. Po nekim procenama “kavez” na stadionu “Rajko Mitić” bi mogao posle mnogo godina da bude dupke pun.
The post OPSADA BEOGRADA: Novosađani u velikom broju stižu na stadion ‘Rajko Mitić’ appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.