OPROŠTAJNO PISMO: Miloš Milojević na rastanku poslao poruku Crvenoj zvezdi

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 17:47

OPROŠTAJNO PISMO: Miloš Milojević na rastanku poslao poruku Crvenoj zvezdi

Ima još malo više od 10 dana staža u klubu.

Crvena zvezda i Miloš Milojević definitivno se rastaju po završetku aktuelne sezone. Još gostovanje u Kragujevcu, proslava titule protiv Novog Pazara i finale Kupa sa Čukaričkim su utakmice u kojima će mladi trener voditi crveno-bele, saopštio je klub.

Milojević se zahvalio Zvezdi na poverenju da sedne na njenu klupu nakon odlaska Dejana Stankovića u Sampdoriju

- Zahvaljujem se Crvenoj zvezdi što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi je kao mladom treneru dala šansu da se dokažem na velikoj sceni. Imali smo izuzetnu saradnju. Trudio sam se da budem profesionalan, dao sam maksimum i to ću raditi do kraja mog boravka na klupi Crvene zvezde. Imam veliku želju da osvojimo Kup Srbije zajedno, a zatim da od 1. juna, kao što sam i ranije bio, budem navijač. Želim Zvezdi sve najbolje u Ligi šampiona, siguran sam da će biti konkurentna, kao i da će promene doneti dobre stvari. Još jednom želim da se zahvalim upravi, igračima, mom stručnom štabu, svima u klubu, medijima i navijačima na odličnoj saradnji tokom protekle sezone. Hvala na svemu - naveo je Milojević u izjavi objavljenoj na klupskom sajtu.

Najnovije vesti o FK Crvena zvezda možete naći OVDE.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.