OPASNA KONTRA SA MARAKANE: Mamić već pretio Zvezdi, Stanković ga odmah spustio za sve pare

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 16:08

OPASNA KONTRA SA MARAKANE: Mamić već pretio Zvezdi, Stanković ga odmah spustio za sve pare

Ako crveno-beli prođu Šerif, čekaju boljeg iz dvomeča Dinama i Legije.

Na današnjem žrebu u Nionu Crvena zvezda je za potencijalnog protivnika u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona ukoliko prođe Šerif dobila pobednika meča između zagrebačkog Dinama i poljske Legije.

Sama mogućnost da se posle tri decenije ponovo sretnu na terenu napravila je usijanje među navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvene zvezde. Međutim, trener crveno-belih Dejan Stanković za sada ni ne razmišlja o Dinamu jer je pre toga potrebno preći prepreku u vidu moldavskog Šerifa.

Derbi četvrtfinala Olimpijskih igara odigraće Španija i američki drim tim u utorak rano ujutru, u 06.40. Pokazalo se da Amerikanci nisu nepobedivi, a videćemo hoće li Furija to iskoristiti. Kvota na Špance je 6,45, a na SAD 1,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - SAD.

- Ne mogu da dobacim dotle, niti mi niti Dinamo nismo prošli. Ako sve bude po planu biće vremena da se priča o tome. Ne razmisljamo još o njima. Da, postoji mogucnost da se susretnemo u plej-ofu, ali i mi i oni moramo prvo da prođemo naše protivnike. Razmisljamo trenutno o Šerifu. Šerif je ozbiljna stanica, stanica iz koje se ulazi u petu godinu u grupnu fazu evropskog takmičenja. Sve preko toga je ekstra za nas - jasan je Stanković

Čovek najzaslužniji za uspehe Dinama, Zdravko Mamić već se oglasio da nije želeo Crvenu zvedzu za potencijalnog rivala jer će morat ida je pobedi. Stanković nije žele oda se bavi tom izjavom.

 - Ja sam tu da odgovaram na pitanja, a ne da komentarisem izjave - kratak je bio Stanković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Vajdova, ćerka Marjana Vajde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.