OGLASIO SE TAVAMBA: Kamerunac ima poruku za sudiju Grujića (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2017, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE TAVAMBA: Kamerunac ima poruku za sudiju Grujića (VIDEO)

Ne smiruju se strasti posle 155. večitog derbija.
Meč između Crvene zvezde i Partizana je okončan rezultatom 0:0, a večiti rivali nisu prikazali igru koju su navijači očekivali od učesnika grupne faze Lige Evrope.
Fudbaleri Zvezde žale za propuštenim šansama Pešića, Srnića i Boaćija, dok crno-beli smatraju da su oštećeni jer arbitar Danilo Grujić nije dosudio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << penal za Partizan.
Napadač Partizana Leandre Tavamba prokomentarisao je duel sa Mičelom Donaldom posle kojeg je pao u kaznenom prostoru Zvezde i tražio penal.
– Sudije su ljudi, a ljudi znaju da pogreše – napisao je Tavamba na Instagramu uz video na kojem je pomenuti duel sa Holanđaninom.
 
 
Referee is human and human make mistake ⚽️⚽️⚽️
A post shared by Leandre Tawamba Kana (@tawamba89) on Aug 28, 2017 at 11:55am PDT


 
The post OGLASIO SE TAVAMBA: Kamerunac ima poruku za sudiju Grujića (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.