OGLASIO SE I REPEŠA: Finalna serija je ostavila traume svima

Izvor: Večernje novosti, 25.Apr.2019, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE I REPEŠA: Finalna serija je ostavila traume svima

Kao čovek nisam opravdao ni ono što se dešavalo na trećoj utakmici. Način na koji je finale završeno je ostavilo traume svima u klubu - kaže Repeša Posle ubedljivog poraza u petom meču finalne serije ABA lige od Crvene zvezde Jasmin Repeša se nije pojavio na konferenciji za štampu. Nedugo po stizanju u Podgoricu je podneo ostavku na mesto trenera Budućnosti, a danas se prvi put oglasio posle svega na zvaničnom sajtu kluba.- Zahvalan sam svima na toplom prijemu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Klubu, Upravnom odboru, navijačima, predsedniku, na ova četiri meseca koja će mi ostati u lepom sećanju. Od srca zahvaljujem igračima i stručnom štabu na saradnji u ovoj, od početka, teškoj sezoni koja nije završena na željeni način. Ipak, ne treba zaboraviti da jedna sezona ne čini klub i da sport nije pitanje života i smrti. Budućnost ima sve najbitnije preduslove - stabilnost, finansijku strukturu, navijače, podršku, entuzijazam i iz godine u godinu ide uzlaznom putanjom - počeo je Repeša.PROČITAJTE JOŠ: NOVO SAOPŠTENjE BUDUĆNOSTI: Poništite finalnu seriju, obavestićemo Evroligu Hrvatski trener se zatim osvrnuo na mečeve sa crveno-belima.- Svi smo pravili greške, ne poričem to, ali ko radi taj i greši. Žao mi je što se sve ovako završilo. Ne u sportskom, već u ovom drugom segmentu koji nije u skladu sa mojim poimanjem sporta i života. Dobronamerno sam ukazivao na to od prve utakmice finalne serije. Žao mi je ako je to neko pogrešno protumačio. Kao čovek nisam opravdao ni ono što se dešavalo na trećoj utakmici u Podgorici. Način na koji je finale završeno je ostavilo traumu. Ne samo meni nego svima nama iz kluba.PROČITAJTE JOŠ: KRAJ SARADNjE: Budućnost ostala bez četvorice stranaca Na kraju se još jednom zahvalio svima.- Želim Budućnosti puno sreće u daljem radu sa nadom da ako regionalna košarka opstane, bude drugačija od ove finalne serije - završava Repeša.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najlepših pet finalne serije ABA lige: NBA Simanić

Izvor: RTS, 26.Apr.2019, 13:11

. ABA liga odabrala je pet najatraktivnijih poteza iz finalne serije sa mečeva Crvene zvezde i Budućnosti. Ubedljivo najlešši potez viđen je na poslednjem, petom, meču, NBA potez Boriše Simanića - rampa a zatim i zakucavanje krilnog centra crveno-belih. Pogeldajte i ostale poteze Norisa...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.