OGLASILE SE DELIJE: Pun stadion za podršku ruskoj braći

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 12:13

OGLASILE SE DELIJE: Pun stadion za podršku ruskoj braći

Crvena zvezda dočekuje Zenit.
Navijači Crvene zvezde "Delije" izdali su saopštenje u kom su pozvali sve koji večeras dođu na prijateljski meč između srpskog šampiona i ruskog Zenita da pruže podršku ruskoj braći posle stravičnog terorističkog napada u okolini Moskve u kom su poginule najmanje 93 osobe, a više od 100 je povređeno.
- Molimo sve navijače Zvezde, koji će doći na severnu tribinu, da budu bar pola sata pred početak meča na tribini kako bi se dogovorili za koreografiju koja se sprema. U ovom trenutku kada je našoj braći teško, treba da vide pun stadion i svu moguću podršku koju možemo da im pružimo! Jedini način na koji sada to možemo da izvedemo je da napunimo...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.