OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA: Kineski stručnjaci ODUŠEVLJENI Marakanom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2020, 18:01

OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA: Kineski stručnjaci ODUŠEVLJENI Marakanom! (FOTO)

Sjajna vest za zvezdaše.

Kineski medicinski stručnjaci koji su pružili veliku pomoć i podršku Srbiji u borbi protiv korona virusa posetili su danas stadion “Rajko Mitić”. Oni su pokazali zavidno poznavanje Crvene zvezde, a klub iz Ljutice Bogdana im je uzvratio poklonima.

Posle posete ruskog združenog odreda, stadion Crvene zvezde posetili su i kineski medicinski stručnjaci, koji su pružili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << značajan doprinos u borbi protiv korona virusa. Gosti iz Kine stigli su u Srbiju na samom početku širenja zaraze i svojim znanjem i stečenim iskustvom, kao i medicinskom pomoći doprineli da Srbija suzbije širenje nevidljivog neprijatelja.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović prisetio se brojnih poseta kineskih delegacija i zahvalio na pomoći u ovako teškim trenucima. Kineski prijatelji izrazili su želju da se u narednom periodu izgradi saradnja Crvene zvezde i njihovog lokalnog kluba, kao i da bi u budućnosti sa radošću organizivali prijateljske utakmice sa najvećim klubom iz Srbije.

Kineska delegacija koja je pružila veliku pomoć Srbiji u borbi protiv korona virusa sa oduševljenjem je obišla stadion "Rajko Mitić", a mi smo im se simboličnim poklonima zahvalili za sve što su uradili za naš narod.🇷🇸 🇨🇳https://t.co/0WdI6IBrLF

🔴⚪#fkcz pic.twitter.com/ZnNIMCtHZE

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) May 13, 2020

Član kineskog medicinskog tima i veliki navijač Crvene zvezde Ći Sui Long oduševio je sve prisutne znanjem koje poseduje o istoriji Crvene zvezde.

- Ogromna mi je čast što sam imao priliku da posetim stadion “Rajko Mitić” i najveći klub u istočnoj Evropi. Ljubav prema Crvenoj zvezdi probudila se još davne 1991. godine kada sam uživao u igri najbolje generacije u istoriji crveno-belih. Veoma sam srećan što sam i u ovako teškom trenutku uspeo da posetim ovaj fenomenalan stadion i siguran sam da ću se u budućnosti vratiti i sa porodicom uživati u nekoj od utakmica Crvene zvezde - istakao je Long.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić, supruga Pola Džordža

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.