Izvor: HotSport.rs, 10.Mar.2015, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OFSAJD POZICIJE PARKERA: Sudijska komisija FSS procenila prvi, UEFA će drugi gol (VIDEO)

Sudijska komisija FSS potvrdila je da je Crvena zvezda na meču protiv Vojvodine povela posle očigledne ofsajd pozicije Džošue Parkera, pa će pomoćni arbitar Vladimir Jovanović na duže hlađenje. 

Napadač crveno-belih skinuo je loptu sa noge Aleksandru Kataiju, ali će deblji kraj iz zbrke u derbiju 18. kola JSL izvući arbitar Jovanović, ali i peti arbitar Đokić.
- Prihvaćen je izveštaj posmatrača suđenja s utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvena zvezda – Vojvodina, odigrane 07.03.2015. u okviru 18. kola Super lige, koji je evidentirao propust prvog pomoćnog sudije Vladimira Jovanovića iz 5. minuta utakmice, koji nije signalizirao ofsajd igrača domaće ekipe. Pomoćni sudija Vladimir Jovanović pauziraće u narednim kolima Super lige. Od posmatrača suđenja zatraženo je dodatno, detaljnije izjašnjavanje o još jednoj situaciji sa pomenute utakmice – piše u saopštenju Sudijske komisije FSS.

I kod drugog gola je evidentiran ofsajd, ali je situacija poslata na ekspertsku analizu.
- Tu je takođe evidentirana ofsajd pozicija. Imamo dobar snimak te situacije, poslali smo je u UEFA na ekspertsku analizu. Postoje različita tumačenja ovakvih situacija. Posmatrač suđenja dobio je dodatni rok da se izjasni. Ono što mogu da vam kažem jeste da je arbitar Jovanović kod prvog gola Parkera putem komunikacije dobio pogrešnu informaciju o strelcu pogotka. To mu je povećalo ocenu, ali je propust evidentan – radi se o ofsajd poziciji. Arbitar Jovanović biće suspendovan do daljeg, shodno težini prekršaja koji je napravio –  rekao je za Mozartsport član Sudijske komisije Đorđe Žutić.

hotsport.rs       

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdini golovi iz ofsajda? Partizanov trener je na vreme upozoravao...

Izvor: MozzartSport.com, 10.Mar.2015

Nikolić poručuje da je reč o stvarima o kojima je on još ranije govorio i da sada nema ništa doda ili oduzme..Poslao je Marko Nikolić prošle sedmice poruku sudijama u Superligi da budu koncentrisane, jer je veliki ulog kako u šampionskoj, tako i u trci za opstanak...Sedam dana kasnije Odbor za...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.