ODLAZI KOD RUSA: Zvezda se odrekla još jednog fudbalera

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023, 11:55

ODLAZI KOD RUSA: Zvezda se "odrekla" još jednog fudbalera

Igrao je za mlađe selekcije Srbije.

Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde Ilija Babić (21) nastaviće karijeru u Spartaku, saznaje Informer.

Reč je o napadaču koji je prošao mlađe kategorije crveno-belih, bio u međuvremenu na pozajmicama u Grafičaru i u Mladosti iz Novog Sada, a na kraju prošle sezone vratio se u klub.

Zatim je otišao na šestomesečnu pozajmicu u Voždovac, ali pošto se tamo nije nametnuo Zvezda je odlučila da povuče igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i besplatno ga prosledila u Spartak kod Rusa Keržakova, ali će od naredne prodaje crveno-belima pripasti polovina novca.

- Klub se rastao sa Ilijom Babićem. Jedno vreme smo ga slali po pozajmicama i razgovorom smo došli do zaključka da je bolje da ode u klub gde će odmah dobiti šansu i igrati. Izbor je pao na Subotičane, prijaće mu rad sa Aleksandrom Keržakovom. Sada je otišao besplatno, a dogovor je da od naredne prodaje Zvezdi pripadne 50 odsto - objasnio je Informerov izvor.

Mladi fudbaler nije želeo da ostane u Voždovcu, jer tamo nije dobio šansu.

- On je najpre poslat u Voždovac, ali tamo nije dobio minutažu, pa smo rešili da mu obezbedimo sredinu u kojoj će moći da iskaže svoj talenat.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Ilija Babić potpisao ugovor sa Spartakom

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Avg.2023

SUBOTICA – Fudbalski klub Spartak saopštio je danas da je potpisao četvorodišnji ugovor sa Ilijom Babićem. Babić (21) je u Spartak stigao iz Crvene zvezde. On je ovu sezonu počeo na pozajmici u Voždovcu, a odigrao je jedan meč za popularne “zmajeve”. Međutim, Crvena zvezda i Voždovac...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.