ODE MILIONČE IZ KASE: Rigorozne kazne za večite

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 17:23

ODE MILIONČE IZ KASE: Rigorozne kazne za večite

Stigle sankcije.
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Crvenu zvezdu i Partizan sa po 1.200.000 dinara zbog ispada na meču 24. kola Mozzart bet Superlige.
Večiti derbi je završen bez pobednika (2:2), a razlozi za sankcije su sledeći:
Domaći su koristili pirotehnička sredstva u enormnim količinama, dok su se pristalice crno-belih uz nešto manju upotrebu pirotehnike nasilno ponašale, te je i ovom prilikom stradalo 2.540 stolica.
Protiv Partizana je pokrenut novi postupak, zbog dešavanja po završetku utakmice sa Napretkom. Organizacija...
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PROBLEMI ZA VEČITE: Partizan i Zvezda plaćaju milionske kazne, protiv crno-belih pokrenut novi postupak!

Izvor: HotSport.rs, 22.Mar.2024

Protiv Partizana je pokrenut novi postupak zbog dešavanja na meču sa Napretkom Prošlo dosta vremena od 172. večitog derbija, a sada konačno je stavljena tačka na taj događaj, s obzirom na to da su i Crvena zvezda i Partizan kažnjeni novčanim kaznama od po 1.200.000 dinara zbog incidenata koji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.