ODE JEDAN OD NAJSKUPLJIH PROŠLE SEZONE: Evroligo, NISAM više član Zvezde! Oglasio se na Instagramu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 22:54

ODE JEDAN OD NAJSKUPLJIH PROŠLE SEZONE: "Evroligo, NISAM više član Zvezde!" Oglasio se na Instagramu

Da se zna...

Bivši košarkaš Crvene zvezde Džejms Gist iskoristio je objavu Evrolige da označi takmičenje i napiše kako više nije član srpskog kluba.

- Evroligo, ja više nisam igrač Zvezde, napisao je Amerikanac koji ima 33 godine.

Mali Kalemegdan su napustili: Lorenco Braun (Fenerbahče), Kevin Panter (Olimpija Milano), Kalin Lukas (bez kluba), Čarls Dženkins (Olimpijakos), >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stratos Perperoglu (bez kluba), Nikola Jovanović (Igokea), Bili Beron (Zenit), Dušan Ristić (Breša), Nemanja Nenadić (FMP), a ugovori su istekli i Majklu Odžu i Vladimiru Štimcu.

Crveno beli tabor su pojačali: trener Saša Obradović, Lendri Noko (Alba), Džordan Lojd (Valensija), Kori Volden (Partizan), Lengston Hol (Promiteas), Marko Simonović (Cedevita Olimpija), Aleksa Radanov, Aleksa Uskoković i Duop Rit (FMP).
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gist potvrdio: Nisam igrač Crvene zvezde

Izvor: B92, 05.Avg.2020, 11:16

Američki košarkaš Džejms Gist potvrdio je navode da napušta KK Crvena zvezda...Džejms Gist je nekadašnji student univerziteta Merilend, igra na pozicijama krilnog centra i centra, a u Srbiji je nastupao za Partizan i Crvenu zvezdu...U crveno-belom dresu je bio protekle sezone, a sada je putem...

Nastavak na B92...

Gist potvrdio : Nisam više Zvezdin igrač

Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2020

Iskoristio objavu Evrolige na Instagramu..Američki košarkaš Džejms Gist saopštio je da više nije igrač Crvene zvezde. Gist je na svom Instagramu iskoristio post Evrolige i napisao da više nije član beogradskih crveno-belih...Gist je u ABA ligi nastupio na 17 mečeva, a prosek mu je bio 11,1...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.