ODBLOKIRAN STADION CRVENE ZVEZDE: Policija se povukla nakon završene akcije (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2021, 13:34

ODBLOKIRAN STADION CRVENE ZVEZDE: Policija se povukla nakon završene akcije (FOTO/VIDEO)

Stadion Crvene zvezde je odblokiran nešto posle 11 časova jutros

Nešto posle 11 časova, policija je odblokirala stadion Crvene zvezde i omogućila zaposlenima da se vrate na svoja radna mesta i klub je mogao da nastavi nesmetano da obavlja sve što je bilo u planovima.

Treninzi koji su bili zakazani za jutro su pomereni, a svima je rečeno da se vrate poponde.

Policija je u toku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << noći blokirala stadion Crvene zvezde, a žandarmerija je bila raspoređena oko celog objekta na kom su bile blokirane zapadna i južna tribina. Tu je ujedno i ulaz u službene prostorije kluba kao i deo gde je smeštena Omladinska škola.

Policija je blokirala stadione Crvene zvezde i Partizana u sklopu akcije hapšenja kriminalne grupe Velje Nevolje.

Hapsenje Velje Nevolje

Posted by Vesti on Thursday, February 4, 2021

Velja Nevolja je rano jutros uhapšen sa još 16 osoba, a sve u sklopu velike policijske akcije u borbi protiv organizovanog kriminala. Veljko Belivuk dovođen je u vezu sa brojnim otmicama i likvidacijama. On je široj javnosti postao poznat kada je pretukao obezbeđenje generalnog direktora Fudbalskog kluba Partizan Miloša Vazure.

@BabicaTRAVICA spakovase velju nevolju! dobro jutro tviterasi pic.twitter.com/tiaWeac6y8

— Pluton (@Pluton45873221) February 4, 2021

Belivuk i Miljković su prošlog petka po povratku iz Crne Gore privedeni i saslušani u Beogradu, zbog dešavanja u susednoj državi, ali su posle četiri sata pušteni. Naime, tokom Belivukovog boravka u Crnoj Gori, gde je bio gost kod Radoja Zvicera, u javnosti označenog kao vođa Kavačkog klana, tamošnja policija uhapsila je više osoba zbog, kako se navodi, pripreme atentata na Belivuka.

Povodom hapšenja hitno se obratio i ministar Vulin koji je saopštio da će javnost biti blagovremeno obaveštena o detaljima akcije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.