Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2017, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD VELIKE NADE DO TREĆE LIGE: Igrao za Zvezdu, želeo ga Real, a sada je prošao probu u trećeligašu

Nekada najmlađi debitant u istoriji Crvene zvezde i fudbaler od koga je sportska javnost mnogo očekivala prošao je probu u španskom trećeligašu.
Predviđali su mu veliku karijeru, titule sa Zvezdom, odlazak u Real Madrid, uspehe sa reprezentacijom, ali 22-godišnji ofanzivni vezista Filip Jankovć nije opravdao očekivanja javnosti.
Janković će karijeru će nastaviti u španskom trećeligašu Ekstremaduri, a pre nego što je potpisao ugovor on je prošao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << probu u ovoj ekipi.
Momak koji je 2015. godine bio prvak sveta sa omladincima Srbije prošle sezone nosio je dres slovenačkih klubova Domžale i Radomlje.
Nakon što je napustio Crvenu zvezdu u leto 2013. godine, Janković je postao fudbaler Parme, koja ga je poslala u Kataniju. Iako je Katanija u to vreme igrala Seriju B, talenat koji je pokazao nije promakao Anćelotiju, pa je usledilo pomno praćenje nastupa ovog mladog igrača o čemu je pisao i „Gazeta delo sport“.
Do transfera u Španiju nije došlo te 2014. godine, ali jeste tri godine kasnije. Videćemo kako će se Janković snaći u Ekstramaduri, klubu koji je osnovan 2007. godine, kao „zamena“ za mnogo poznatiji tim istog imena, koji je ugašen 2010. godine.
The post OD VELIKE NADE DO TREĆE LIGE: Igrao za Zvezdu, želeo ga Real, a sada je prošao probu u trećeligašu appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KAKAV PUT: Bio na meti Crvene zvezde, trenirao sa Ajaksom, a sada ode u Inter, ali iz Zaprešića! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2017

Ne dešava se često da fudbaler iz Superlige Srbije ode put hrvatske lige, a pojačanje je doveo Inter iz Zaprešića i to pravo iz Čukaričkog.. . Bio je jedan od najboljih fudbalera Napretka. Predviđali su mu veliku karijeru, Zvezda se raspitivala za njega, ali je on tog leta otišao na probu u...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.