OD NJEGA SE MNOGO OČEKUJE: Novi fudbaler na treningu Crvene zvezde baš pred Voždovac (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 19:06

OD NJEGA SE MNOGO OČEKUJE: Novi fudbaler na treningu Crvene zvezde baš pred Voždovac (FOTO)

Crveno-beli pojačali redove pred prolećnu polusezonu.

Fudbaleri Crvene zvezde u Beogradu se pripremaju za početak prolećne polusezone i duel sa Voždovcem (subota, 16.30).

Treninzima prvog tima se priključio i mladi desni bek Ognjen Mimović, koji bi od leta mogao da zameni Kostu Nedeljkovića na poziciji desnog beka.

Nedeljković će se po završetku sezone i zvanično preseliti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Aston Vilu, a do tada bi Mimović trebalo da stekne još seniorskog iskustva u dresu OFK Beograda, čije boje je branio prethodnih godinu dana.

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Mimović je nedavno produžio ugovor sa crveno-belima i na proleće će igrati na dvojnoj registraciji u timu sa Karaburme.

- Veoma sam srećan povodom produžetka ugovora sa Crvenom zvezdom. Korak sam bliže ostvarenju dečačkog sna, odnosno da zaigram za prvi tim na Marakani i osvojim titulu u crveno-belom dresu. Zahvalio bih se čelnim ljudima u klubu, koji su imali poverenja u mene. Nadam se da ću ispuniti očekivanja u narednom periodu. Nema dileme da su mi prijale partije u redovima OFK Beograda, tako da i njima dugujem zahvalnost. Svakako da je brzina jedna od mojih karakteristika, ali ne volim da pričam mnogo o sebi. Ogromnu podršku dobijam od porodice, naročito oca, koji mi je prvi čestitao produžetak ugovora - rekao je sredinom januara Mimović, koji je rođen 2004. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.