OBRADOVIĆ SKLAPA TIM: Beron NAPRED, Perperoglu STOJ

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2020, 20:16

OBRADOVIĆ SKLAPA TIM: Beron NAPRED, Perperoglu STOJ

Crvena zvezda pravi novu ekipu.

Saša Obradović je polako počeo da sklapa kockice novog tima, a prvo je krenuo sa čišćenjem svog dvorišta. Trener Crvene zvezde želi da zadrži Bilija Berona koji ima nekoliko atraktivnih evroligaških ponuda, dok je izvesno da će se crveno-beli rastati sa Lorencom Braunom i Stratosom Perperogluom.

Američkom pleju je istekao ugovor, kao i grčkom veteranu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je ljubimac Delija, pa sa njima se neće ulaziti u opciju produžetka saradnje. Braun, kako stoje stvari, može da bira između nekoliko finansijski atraktivnih ponuda, dok je Perperoglu otpao zbog učestalih povreda koje ga muče pri zalazku karijere za ponos.

Ovde se na zatvara knjiga odlazaka stranaca, jer je jasno da Džejms Gist i Majkl Odžo u narednoj sezoni takođe neće nositi dres kluba sa Malog Kalemegdana.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Hiba Abuk, devojka Ašrafa Hakimija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.