O čemu su pričali Terza, Tončev i Mijailović sa Tumbom, Zoranom Popovićem i Vučelićem?

Izvor: Press, 13.Jan.2015, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O čemu su pričali Terza, Tončev i Mijailović sa Tumbom, Zoranom Popovićem i Vučelićem?

Zajednica Superlige organizovala sastanak predstavnika Crvene zvezde i Partizana
Na inicijativu predsednika Zajednice Superlige Srbije danas je održan sastanak sa predstavnicima Crvene zvezde i Partizana, a cilj sastanka bio je da se u dobroj nameri i otvorenom razgovoru razume društvena odgovornost naših najvećih klubova i da se kreira novi ambijent u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << fudbalskom sportu.

Samim dolaskom na sastanak predstavnici oba kluba pokazali su svest o ogromnoj odgovornosti koju imaju i želju da se zajedno sa svim klubovima Superlige krene u korenite promene u srpskom fudbalu, navodi se na sajtu Zajednice superligaša.

Predstavnici klubova pozdravili su inicijativu i usaglasili se da je ovaj sastanak prvi korak za vraćanje pozitivnog imidža fudbala, u kojem će svojim ponašanjem, zdravim rivalstvom, ferplejom i međusobnim uvažavanjem vratiti poverenje u naš fudbal.

Istovremeno se razgovoralo o svim aktuelnim pitanjima - prvatizaciji klubova, promeni sistema takmičenja, TV pravima i popravljanju brenda nacionalne Superlige.

Ispred Zajednice Superlige sastanku su prisustvovali predsednik Zoran Šćepanović, generalni sekretar Branislav Delić i direktor lige Vladimir Bulatović. Delegaciju Crvene zvezde predvodili su predsednik kluba Svetozar Mijailović, potpredsednik Ivica Tončev i generalni direktor Zvezdan Terzić, a delegaciju Partizana predsednik kluba Zoran Popović, potpredsednici Milorad Vučelić i Ljubiša Tumbaković, odnosno generalni direktor Miloš Vazura.

Ovakvi sastanci biće održani i sa svim ostalim klubovima Superlige, kako bi svi dali doprinos promeni slike o elitnom fudbalu u Srbiji, poručeno je na sajtu Zajednice superligaša.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.