“Novostima” potvrđeno: UEFA započela istragu meča Crvene zvezde i OFK Beograda!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jul.2015, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Novostima” potvrđeno: UEFA započela istragu meča Crvene zvezde i OFK Beograda!

Iz Niona poručluju da se proveravaju sumnje u meč odigran u nedelju na Vračaru

Meč između OFK Beograda i Crvene zvezde odigran na Vračaru minulog vikenda je podigao prašinu u Srbiji, opet izazvao rat u bermudskom trouglu srpskog fudbala Crvena zvezda - Partizan - FSS, ali i definitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << skrenuo pažnju UEFA.

Večernjim Novostima je danas u sedištu evropske kuće fudbala potvrđeno da će utakmica sa Vračara biti pod posebnom lupom.

“Upoznati smo sa sumnjama koje su se pojavile oko meča OFK Beograd - Zvezda. Zato interno proveravamo da li je bilo ičega nedozvoljenog, ali u ovom trenutku ne možemo ništa više od toga da kažemo”, rekli su u ponedeljak za Novosti iz UEFA.

Kao i obično, čelnici UEFA su poručili su “da će blagovremeno obavestiti javnost ako pokrenu postupak, ali da za sada samo interno istražuju okolnosti tog susreta.”

Što se tiče stava od strane Zajednice superligaša koja rukovodi takmičenjem, nikakve istrage neće biti.

“Nemamo osnov za pokretanje postupka, to je jasno kao dan. Sve te priče su u sferi pretpostavki i sumnji, kako onda da reagujemo”, rekao je direktor ove organizacije, Vladimir Bulatović za Novosti.

On je istako da službena lica sa utakmice nisu prijavila nikakve nepravilnosti.

“Ni jednom jedinom rečju. Da bismo mi, kao Zajednica pokrenuli postupak, mora da postoji prijava službenih lica. Pročitao sam izveštaje delegata, posmatrača i sudija i kako niko nije ni pomenuo tu mogućnost, za mene je ta priča završena. Mi vodimo takmičenje, ali nemamo ingerencije da na osnovu priča ili sumnji pokrećemo postupak. Viši organi, ako imaju šta da istražuju, neka izvole, nemam ništa protiv.”

U FSS tvrde da nisu dobili nikakvo obaveštenje iz UEFA.

“Mi u FSS nismo dobili ništa od UEFA, uostalom, bilo bi baš čudno kada bi nešto stiglo za manje od jednog dana. Zato bi bilo krajnje neozbiljno da bilo šta sada ja komentarišem. Ako nešto stigne iz UEFA, a u skladu sa pozitivnom regulativom i propisima, sigurno ćemo reagovati. Dotle, nema razloga da se mi oglašavamo”, istakao je generalni sekretar FSS, Nebojša Ivković.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.