Novo lice u Železniku

Izvor: S media, 04.Nov.2010, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo lice u Železniku

Lider Košarkaške lige Srbije, FMP Železnik, dobio je pojačanje na centarskim linijama pošto je sa klubom iz beogradskog predgrađa ugovor potpisao Dušan Jelić.

Bivši igrač Olimpijakosa, TAU Keramike, Avelina, Anvila, Kaleva, Alikantea, Makedonikosa, Aseko Prokoma, Panioniosa, Orlandine, Crvene zvezde i Ventspilsa, poslednji angažman imao je u Varni 2009. godine.

U redovima "pantera" dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se još jedna promena, nako što je klub potvrdio da je došlo do sporazumnog prekida saradnje sa Draganom Zekovićem.

KLS: FMP nezadrživ

FMP je pre dva dana ubedljivo pobedio Vojvodinu u 5. kolu Košarkaške lige Srbije, pa se posle isto toliko pobeda nalazi na prvom mestu tabele kao jedini neporaženi klub u ligi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.