Novo ime - Zvezda poslala ponudu za napadača! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2018, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo ime - Zvezda poslala ponudu za napadača! (video)

Nekoliko imena bilo je aktuelno prethodnih dana, ali bi na kraju Zvezdin dres mogao da zaduži napadač koji se pojavio niotkuda.

Čelnici fudbalskog kluba Crvena zvezda danima unazad aktivno rade na pronalaženju napadača koji će biti po ukusu Vladana Milojevića, a koga će crveno-beli moći da priušte.

Nakon odlaska Aleksandra Pešića pisalo se da je povratak Ričmonda Boaćija gotova stvar, a kada se priča oko njegove pozajmice zakomplikovala zbog stava >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stručnog štaba Đangsua u prvi plan su počela da izlaze neka druga imena.

Među potencijalnim metama Crvene zvezde našli su se Roberto Soldano i Gustavo Blanko Leščuk, a na kraju bi moglo da se ispostavi da će Zvezda angažovati napadača PAS Janine!

Portal "redstarbelgrade.rs" došao je do informacije da je Crvena zvezda već uputila ponudu za napadača Pedra Kondea koji je prethodne dve sezone proveo u grčkoj Janini.

Radi se o iskusnom napadaču, u četvrtak puni 30 godina, a njegovi kvaliteti dobro su poznati treneru Crvene zvezde Vladanu Milojeviću.

Španac je u prethodne dve sezone odigrao 61 meč za Janinu u svim takmičenjima i postigao 34 gola!

Pedro Perez Konde ponikao je u Kordobi, a u seniorskoj konkurenciji je pored matičnog kluba nastupao još za Atletiko Madrid C, Haen, Pocoblanko, Granadu B, Alkojano, Melilju i Meridu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NASTAVLJA SE POTRAGA: Nesuđeni napadač Zvezde odlazi u Španiju?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2018, 13:23

Ništa od transfera u Beograd...Crvena zvezda je u potrazi za napadačem od odlaska Aleksandra Pešića, a za jednog od potencijalnih novajlija u Ljutice Bogdana je slovio i Gustavo Blanko Leščuk...Centarfor Šahtjora definitivno neće pojačati crveno-bele iz Beograda, već one iz Hihona, pošto španski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.