Novi ugovor za Grofa ima samo jednu manu

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2016, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi ugovor za Grofa ima samo jednu manu

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić ponudio je treneru Miodragu Božoviću novi ugovor u trajanju od dve godine uz opciju odlaska u slučaju unosne ponude.

Fudbalski klub Crvena zvezda i trener Miodrag Božović trebalo bi da nastave uspešnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << saradnju nakon što crnogorskom stručnjaku na leto istekne jednogodišnji ugovor.

Krajem prethodnog meseca već je bilo reči o tome da je novi ugovor spreman, a generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić izneo je neke od detalja.

"Svakodnevno smo u kontaktu, mislim da smo blizu dogovora. Nema spornih situacija, niti prepreka, precizirali smo i finansijske detalje" otkrio je Terzić u razgovoru za "Žurnal".

Prvi operativac Crvene zvezde priznaje da postoji jaz između onoga što su želje i mogućnosti zbog čega se nada da će Božović prihvatiti ugovor na dve sezone.

"Voleo bih da ostane što duže, dao bih mu ugovor na pet godina. Pričali smo o dve sezone, uz klauzulu da može da ide ako dođe ekstremno jaka ponuda" objašnjava Terzić.

Crveno-beli su od dolaska Miodraga Božovića eliminisani u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali su zato u domaćem prvenstvu praktično obezbedili titulu pre početka prolećnog dela sezone.

"Sportska želja Miodraga Božovića je da uđe sa Crvenom zvezdom barem u Ligu Evrope. Dao je veliki doprinos ne samo za plus 26 na tabeli, već i finansijsku stabilizaciju kluba. Marko Grujić je procvetao pod njegovom dirigentskom palicom" zaključio je Terzić.

Podsećamo da je Miodrag Božović u prethodnom periodu više puta odbijao unosne ponude iz Rusije čime je pokazao da drži datu reč i da će pokušati da ostavi svoj pečat u Zvezdi pre nego što se ponovo otisne u inostranstvo.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hoće li Zvezda menjati golmana na leto?

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2016

Iako crveno-beli na proleće tek treba da potvrde ono što su učinili tokom jesenjeg dela sezone, na Marakani se uveliko razmišlja i o letu i pohodu na plasman u Ligu šampiona...Tako je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić već najavio angažovanje još jednog napadača u letnjem prelaznom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.