Novi problemi – MZT ostao bez predsednika

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2012, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi problemi – MZT ostao bez predsednika

Problemima MZT-a nigde kraja! Nakon iznenadne ostavke šefa struke Aleksandra Todorova koja je usledila posle poraza u Splitu, debitant u ABA ligi je poražen kod kuće od Crvene zvezde, a onda je ostao i bez predsednika kluba.
Naime, Sašo Bosilkov je odlučio da napusti mesto prvog čoveka MZT-a i tako dodatno uzdrmao već trusno područje što će dodatno otežati posao novom treneru Alešu Pipanu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << njegovim izabranicima.
- ABA liga je veoma ozbiljan projekat i potrebno je da ljudi u upravi budu u potpunosti fokusirani na vođenje kluba. Radio sam najbolje što sam znao, ali činjenica je da mi profesionalne obaveze ne dozvoljavaju da se maksimalno posvetim klubu. Mislim da je veoma korektno da se povučem i prepustim mesto onome ko će 100 odsto biti angažovan – rekao je sada već bivši predsednik MZT-a.
Prema informacijama iz makedonskih medija, ime naslednika se još uvek ne naslućuje.
- Spreman sam da ostanem u MZT-z na način na koji menadžment proceni da mogu da pomognem. Narednih nekoliko dana ćemo razgovarati o tome, kao i ko će biti naslednik – istakao je Bosilkov.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

MZT: Posle trenera ode i predsednik skopskog kluba!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Nov.2012

Sašo Bosilkov podneo je ostavku na mesto predsednika MZT Skoplja jer, kako kaže, njegove profesionalne obaveze ne dozvoljavaju mu da vodi klub koji igra u ABA ligi

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.