Novi problem sa Milojevića pred meč sa Arsenalom

Izvor: Vesti-online.com, 19.Okt.2017, 06:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi problem sa Milojevića pred meč sa Arsenalom

Nedeljama pred dvoboj sa Arsenalom nije trenirao Gelor Kanga i čak i da se pojavi na terenu u četvrtak uvele pitanje je koliko će biti sposoban da pomogne saigračima, a u međuvremenu pojavio se i novi problem za trenera crveno-belih Vladana Milojevića.

Na poslednjem meču pred današnju utakmicu napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić požalio se na bol u kolenu pa je njegov nastup u meču sa Arsenalom pod velikim znakom pitanja i zavisiće od procene medicinskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tima.

S obzirom na to da je pored Pešića jedini klasični napadač u crveno-belom timu Ričmond Boaći u krantin je pozvan i jedan od najtalentovanijih mladih igrača sa ovih prostora Dejan Joveljić, koji u omladinskoj konkurenciji redovno rešeta mreže protivnika.

Od ranije je poznato da Milojević u duelu sa klubom iz Londona neće moći da računa na Milića, Rikardinja, Frimponga i Jovičića.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.