Novi peh za Zvezdu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2015, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi peh za Zvezdu

Mladi košarkaš Crvene zvezde Marko Tejić zbog povrede će propustiti prvih pet utakmica u ABA ligi, potvrdio je trener Dejan Radonjić.

Krilni centar crveno-belih povredio je skočni zglob u prijateljskom meču sa Fenerbahčeom, zbog čega neće biti u sastavu protiv Mega Leksa, Budućnosti, Zadra, Tajfuna i Cedevite.

- Prema prvim procenama, Tejić nece moći da nam pomogne na početku takmičarske sezone, a poznato je da nas čeka vrlo napornih 11 dana i čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 5 utakmica - rekao je Radonjić i poručio da će tačan period oporavka biti poznat nakon dodatnih pregleda u Beogradu.

- Detaljnije procene težine povrede znaćemo po povratku iz Zadra. Ono što je sigurno, neću na njega moći da računam na startu sezone - zaključio je crnogorski stručnjak.

Tejić je samo jedan u nizu igrača koji zbog povreda ili prehlada nisu mogli da treniraju ili igraju pojedine pripremne utakmice.

Rajan Tompson bio je van treninga 15 dana zbog povrede prsta, Maik Cirbes još uvek nije u punom pogonu od povrede na pripremnoj utakmici reprezentacije Nemačke, a viruse i jače prehlade imali su Nemanja Dangubić i Luka Mitrović, dok se Gal Mekel prikljucio treninzima novog tima pre sedam dana.

Šampion Srbije i ABA lige novu sezonu otvara u četvrtak mečom protiv Mega Leksa od 21 sat u hali "Pionir".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.