Novi kiks Kahrimana, Sasuolo poveo protiv Zvezde! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi kiks Kahrimana, Sasuolo poveo protiv Zvezde! (video)

Da li je opet hteo da ''obori loptu'', kao protiv Ludogoreca na Marakani, ili je samo nezgudno odskočila, tek Sasuolo od 17. minuta vodi sa 1:0 protiv Crvene zvezde.

Iako je atmosfera na ''Mapeiju'' maltene kao da se igra na Marakani, Crvena zvezda za sada ne koristi sjajnu podršku svojih navijača.

Umesto toga, videli smo još jedan evropski kiks golmana Kahrimana, koji poput revanš meča sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ludogorecom, opet nije bio na visini zadatka.

Igrao se 17. minut meča, kada je Politano šutirao sa preko 20 metara, izgledalo je da će Kahriman zaustaviti taj udarac, ali mu je lopta prošla ispod ruku, pogodila jednu, pa drugu stativu, a na odbijenu loptu natrčao je Berardi i poslao je u mrežu - 1:0.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sasuolo prvi udario: Da li je Kahriman mogao bolje? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Avg.2016

Lopta mu je prošla ispod ruke....Sasuolo vodi s 2:0 golovima Domenika Berardija i Politana! Najbolji fudbaler Neroverdija uspeo je kod prvog gola da iskoristi zicer kome je prethodio udarac Politana koji je prošao ispod ruke Damiru Kahrimanu, udarila u jednu, pa u drugu stativu i odbila se na tacnu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.