Novi igrač stigao na Marakanu!

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi igrač stigao na Marakanu!

Željeno pojačanje Crvene zvezde Mateo Garsija, stigao je na stadion “Rajko Mitić”. Argentinac iz Las Palmasa obavlja završne pregovore sa čelnicima srpskog šampiona. Sa njim u društvu su sportski direktor španskog kluba Branko Milovanović i poznati menadžer Zoran Stojadinović.
Na meču španske druge lige Santander – Malaga, naša kladionica nudi kvotu 3.85 za igru 1-1.
Reč je o pregovorima >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << o ličnim uslovima argentinskog krila, jer su crveno-beli ranije postigli dogovor sa Las Palmasom o visini obeštećenja. Crvena zvezda je spremna da isplati 1.800.000 evra u tri rate.
U Ljutice Bogdana se nadaju da će Garsija da prihvati ponuđenu platu od oko 450.000 evra godišnje i da “uskoči” na spisak za mečeve sa Jang Bojsom. Jedini klub koji može da pokvari posao je Olimpijakos, koji Argentincu nudi ugovor na četiri godine i platu od 650.000 evra.
Mateo Garsija ima 22 godine i igra na poziciji krila koje je crveno-belima preko potrebno. Evropsku karijeru počeo je u Las Palmasu, a minulu sezonu proveo je na pozajmici u Arisu. U dresu kluba iz Soluna postigao je 11 golova na 32 utakmice.

The post Novi igrač stigao na Marakanu! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVANIČNO Barselona se otarasila najskupljeg promašaja

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019

Barselona je uspela. Šampion Španije dugo je pokušavao da se reši najskupljeg fudbalera u klupskoj istoriji Filipea Kutinja i mušterija se najzad pojavila. Brazilac će sledeću sezonu provesti u Bajernu kao pozajmljen igrač.. Na meču Dortmund – Augsburg, naša kladionica nudi kvotu 1.95 za...

Nastavak na 011vodič.com...

ZVEZDA TRAŽI KRILO? Zanimljiv je spisak fudbalera koji su bez kluba…

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019

Aktivno se radi na Marakani na angažovanju novog krila. Utisak tokom kvalifikacija za Ligu šampiona je bio da Crvenoj zvezdi baš ozbiljno nedostaju dobri bočni igrači. El Fardu Ben je van forme, Milan Jevtović za sada nije opravdao očekivanja, a Mirko Ivanić je pokazao da je mnogo bolji kada...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.