Izvor: Piplmetar.rs, 07.Feb.2024, 21:30

Novi detalji

Autor: Darko Mitrović

ponedeljak 05.02.2024.

16:30

Izvor: Sportske.net, Kurir


Još samo nekoliko dana ostalo je do početka drugog dela sezone u Superligi Srbije, a Crvena zvezda se >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << suočila sa potencijalnim odlaskom jednog od najboljih i najstandardnijih igrača, Osmana Bukarija.
Preneli smo danas, za njega je stigla ponuda iz MLS lige od čak 10.000.000 evra, a iako je u prvom momentu postojala dilema da li je u pitanju interesovanje iz Čikaga ili Los Anđelesa, naknadne informacije govore da je to LA Galaksi, čije boje brani još jedan bivši napadač Crvene zvezde, Dejan Joveljić.
S obzirom da Bukari ipak nije mlad igrač poput Jovana Mijatovića, koji je za istu sumu otišao u Njujork siti, ova ponuda za njega je zaista vredna pažnje i sada su čelnici Crvene zvezde na ozbiljnom iskušenju kakav potez da povuku.
Kako sada stvari stoje, oni su bliži odluci da prihvate ovu ponudu, ali uz ispunjenje jednog uslova.
Prema saznanjima “Kurira“, sada su sve oči uprte u Marka Marina, koji u što kraćem roku treba da pronađe adekvatnu zamenu za Bukarija i ako u tome uspe, transfer Bukarija u La Galaksi bi mogao da bude realizovan.
Isti izvor navodi da Marin već ima spisak igrača koje je odranije pratio i sada od njegovog predloga i mogćnosti realizacije, zavisi i Bukarijev dalji status.
Bukari je član Crvene zvezde od jula 2022. godine, ugovorom je vezan do leta 2026. godine, a u prvom delu tekuće sezone je na 22 utakmice postigao sedam golova, uz šest asistencija.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Krasnodarova „bomba“ Andrija Živković, transfer koči otac zbog 3.000.000 evra!

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Feb.2024, 00:31

PAOK je na pravom putu da konačno osvoji titulu prvaka Grčke, a jedan od najboljih igrača ekipe iz Soluna jeste i Andrija Živković (27).. Srpski reprezentativac postigao je 13 golova na šta je dodao još sedam asistencija od početka sezone, pa to nije moglo proći nezapaženo kod drugih klubova.. Ruski...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.