Novi debakl Zvezde u Ligi šampiona

Izvor: N1 televizija, 03.Nov.2018, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi debakl Zvezde u Ligi šampiona

Vaterpolisti Crvene zvezde doživeli su ubedljiv poraz u drugom kolu Lige šampiona, pošto je bolja od njih u Beogradu bila Barseloneta rezultatom 14:3.

Izabranici Dejana Savića su poraženi i na startu elitnog takmičenja, kada je protiv njih slavio Pro Reko sa 17:4.

'Crveno-beli' su se koliko-toliko držali u prvom poluvremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << koje je katalonski klub završio vođstvom 5:2. Usledila je sjajna četvrtina Barselonete, koju je dobila sa 5:0, a do kraja utakmice je svoj trijumf učinila ubedljivijom.

Najbolji u pobedi gostiju bili su Rođel Taul i Blaj Malarač sa po tri pogotka. Na drugoj strani, Miloš Maksimović je postigao dva gola, a jedini preostali bio je delo Marka Radovića.

Za Barselonetu je to bio drugi trijumf, posle kojeg se zadržala među vodećim ekipama u grupi A, dok su 'crveno-beli' na samom začelju bez bodova.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBEDLJIV PORAZ CRVENO-BELIH: Vaterpolisti Zvezde poraženi od Barselonete u Beogradu

Izvor: Kurir, 03.Nov.2018

Vaterpolisti Crvene zvezde izgubili su večeras u Beogradu od Barselonete sa 14:3 (3:1, 2:1, 5:0, 4:1), u A grupi Lige šampiona.

Nastavak na Kurir...

Zvezda slaba za Barselonetu

Izvor: MozzartSport.com, 03.Nov.2018

Vaterpolisti Crvene zvezde su u drugom kolu A grupe Lige šampiona ubedljivo poraženi od Barselonete – 3:14.  Izabranici Dejana Savića su samo u prvom poluvremenu bili donekle ravnopravan rival španskom šampionu, a u nastavku su potpuno potonuli i doživeli drugi poraz u elitnom takmičenju. Malarah...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.