Nova povreda košarkaša Zvezde

Izvor: Vesti-online.com, 20.Apr.2017, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova povreda košarkaša Zvezde

Uz Stefana Jovića, koji već nekoliko nedelja ima problem sa povredom leđa, trener Crvene zvezde na startu domaćeg šampionata neće moći da računa na još jednog člana prve petorke.

Radi se o bekompromisnom borcu Branku Laziću koji je zaradio povredu ramena još pre dva meseca, u finalnom meču Kupa Radivoja Koraća protiv Partizana, ali je stisao zube i preostali deo sezone u Evroligi i ABA ligi odigrao kao da mu nije ništa.

Po završetku regionalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << takmičenja dijagnostikovana mu je ruptura mišića u predelu ramena zbog koje će morati na bolovanje, ali za sada nije poznato koliko dugo ga neće biti na terenu.

Za ovakvu povredu neophodno je makar 15 dana pauze što znači da uz meč protiv Spartaka (petak) Lazić bi mogao da preskoči i mečeve protiv Partizana, FMP-a i Mega Leksa.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.