Nova pobeda fudbalera Crvene zvezde u Ligi Evropa

Izvor: Beta, 26.Nov.2020, 22:22

Nova pobeda fudbalera Crvene zvezde u Ligi Evropa

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras Gent sa 2:0, u četvrtom kolu Grupe L Lige Evropa.Zvezda je veoma blizu plasmana u drugu fazu takmičenja.Srpski šampion zauzima drugo mesto na tabeli sa devet bodova, dva kola pre kraja grupne faze, šest više od trećeplasiranog Slovana.Vodi Hofenhajm, koji posle pobede nad Slovanom u četvrtom kolu ima maksimalan učinak, dok je Gent poslednji bez boda.Strelci za Zvezdu u Belgiji bili su Njegoš Petrović u prvom i Nemanja Milunović u 58. minutu.Crvena zvezda će u sledećem kolu Lige Evropa dočekati Hofenhajm narednog četvrtka.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zvezdin tim "kao jedan": ''Ovo je kruna tog jedinstva!''

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2020

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da je pobeda večeras nad Gentom najbitnija i da ekipa želi prvo mesto u grupi Lige Evrope..."Na kraju smo pobedili, što je najbitnije. Sada čekamo Rad na Marakani i onda da se spremimo dobro za Hofenhajm za to prvo mesto u grupi", rekao je Borjan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.