Nismo došli ovde da se junačimo VIDEO

Izvor: B92, 17.Sep.2019, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nismo došli ovde da se junačimo" VIDEO

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je u rekao da beogradski tim nije došao na duel sa Bajernom u Minhen da se junači.

Srpski prvak će na startu Lige šampiona igrati protiv nemačkog giganta u sredu od 21.00.

"Igramo protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi... Ovo je prva utakmica u ovogodišnjoj Ligi šampiona, nismo došli ovde da se junačimo, ali imamo iskustva iz prošle sezone" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << , rekao je Mrkela.

On je dodao da je Zvezda u proteklom izdanju Lige šampiona pokazala da može da igra sa svakim protivnikom.

"Bajern je favorit, mi smo autsajderi, ali ćemo se potruditi da pomrsimo račune i osvojimo što više bodova", dodao je Mrkela.

On je istakao i da je atmosfera u ekipi dobra.

"Svi su željni da utakmica što pre počne. Ovo su utakmice o kojima se sanja, koje se žele tokom čitavog fudbalskog odrastanja. Verujem da će ova utakmica biti velika inspiracija za naše igrače", zaključio je Mrkela.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.