Niški golman prešao iz Radnika u Crvenu zvezdu

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jun.2019, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški golman prešao iz Radnika u Crvenu zvezdu

I drugo pojačanje šampiona Srbije u ovom prelaznom roku dolazi sa juga Srbije, pošto je novi golman Crvene zvezde Nišlija Nikola Vasiljević. On je poslednje 4 sezone proveo u surduličkom Radniku koji će, kako kaže njegov sportski direktor Darko Gašić dobiti obešteće između 250 i 300 hiljada evra.

Odnedavno član reprezentacije, koji doduše još nije debitovao pred mrežom “orlova”, pristigao je u Ljutice Bogdana kada je konkurencija, čini se, nikad >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << jača. Reprezentativac Kanade Milan Borjan i dalje je neprikosnoven, a tu je i Zoran Popović, koji ga je prošle sezone sasvim dostojno menjao, pošto je primio svega 3 gola u 10 prvenstvenih mečeva.

Ipak, ovakva gužva pred golom 22-godišnjeg Nišiju, kako sam kaže za sajt Crvene zvezde, samo više motiviše.

Dugo sam čekao ovaj potpis, još od zime i napokon se desio. Velika mi je čast i ponosan sam što sam potpisao za ovako veliki klub kao što je Crvena zvezda. Upravo mi se ostvario dečački san. Dolazim u klub kada je najjača konkurencija, ali to je samo još jedan motiv za mene da nastavim da radim i da strpljivo čekam šansu. Nadam se da ću opravdati očekivanja ljudi iz kluba, stručnog štaba i navijača – rekao je Vasiljević.

Mnoge fudbalere crveno-belih Vasiljević već poznaje, a kaže i da je u dobrim odnosima sa Borjanom, sa kojim je imao prilike da trenira u niškom Radničkom. On naglašava da je imao i pozive iz inostranstva, ali da mu je Crvena zvezda bila jedina opcija.

Čuo sam se sa Borjanom pre nego što sam došao, poznajemo se dugo, i uveren sam da neće biti nikakvih problema oko rada, ali i druženja u Zvezdi. Poznajem i mlade igrače iz reprezentacije, Vulića, Babića, Gajića, takođe i Jovičića i Pavkova i sigurno ću se dobro uklopiti – rekao je Vasiljević.

Inače, Radniku je otišao prvi golman, a papire je dobio, kako kaže sportski direktor Gašić i drugi čuvar mreže Milovan Lekić. Ipak, doveli su 23-godišnjeg Ivana Kostića, koji je prethodne dve sezone proveo u dresu Metalca iz Gornjeg Milanovca, a pre toga je nastupao za pirotski Radnički. Još par potpisa, navodi Gašić, očekuje se ovih dana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.