Ninković: Černomorec ima prednost jer im je počelo prvenstvo

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Jul.2013, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ninković: Černomorec ima prednost jer im je počelo prvenstvo

Prvi megdan Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope je u četvrtak. Klub iz Ljutice Bogdana putuje u Ukrajinu, gde će igrati protiv Černomoreca.
(FOTO: FK Crvena zvezda)
Miloš Ninković, najveće pojačanje crveno-belih u ovom prelaznom roku, tvrdi da je ukrajinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << tim ozbiljan protivnik.
Čuo sam da to nije isti tim od pre godinu. Proveo sam poslednjih šest meseci u Evijanu u Francuskoj i kada sam se raspitivao o sledećem protivniku, rekli su mi da su se dosta pojačali i da nije ista ekipa kao u vreme kada sam bio u Ukrajini. Narednih dana ćemo ih dobro skenirati i odlazimo u Odesu, da pružimo bolju partiju nego na Islandu – rekao je Ninković.
Povratnik u srspki fudbal ne krije da tim nije još uvek na željenom nivou fizičke spreme.
– Černomorec je već počeo prvenstvo i sigurno da je to njihova prednost. Već sam rekao da sam pre dolaska na Marakanu trenirao individualno, ali svima nam fale utakmice. Kroz mečeve, naročito one jake se lakše ulazi u formu, i očekujem da do početka prvenstva značajno podignemo nivo fizičke spreme – rekao je Ninković.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.