Nikolić: Zovu nas seljačkom ekipom, kao da smo mi kreteni

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Apr.2013, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Zovu nas seljačkom ekipom, kao da smo mi kreteni

Ishod utakmice između Radničkog i Crvene zvezde u polufinalu fajnal–fora ABA lige pao je u senku verbalnog konflikta trenera Kragujevčana Miroslava Nikolića sa Dejanom Tomaševićem, koji se dogodio posle upućene čestitke treneru crveno–belih Dejanu Radonjiću.
(FOTO: D. Žarković)
Bez dlake na jeziku, sasuo je Nikolić bujicu oštrih reči. Ni hladne glave, trener Radničkog ne smatra da je pogrešio.
Briga me šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ko misli, znam da sam u pravu.
Međutim, za razliku od snimka na internetu, mnogo razložnije obrazlaže ljutnju i odnos srpske kuće košarke prema Kragujevčanima.
Pitam se, jesmo li mi Nemci u Kragujevcu? Kada čujete njihove izjave, puna su im usta brige za srpsku košarku, a na „terenu” je potpuno drugačija situacija. Svi kažu kako bi trebalo da se dignu Užice, Novi Sad, Kruševac, Čačak, Kragujevac, ali čim smo pripretili interesima Crvene zvezde i Partizana, odmah nas guraju nazad. Zovu nas seljačkom ekipom, kao da smo mi kreteni, iako se bavimo istim poslom, kao i oni u Partizanu i Crvenoj zvezdi. Ne može neko ko je predstavnik Saveza da se pojavi na fajnal-foru ABA lige i da navija za jedan klub. Nije Zvezda pobedila Cibonu ili Olimpiju, nego drugi srpski klub. Ako obavljaš funkciju poput Tomaševića, navijanje ti nije dozvoljeno.
Ceo tekst možete pročitati u štampanom izdanju Sportskog žurnala od 28. aprila. Ukoliko želite da se pretplatite na elektronsko izdanje Žurnala kliknite OVDE.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Znam da sam u pravu

Izvor: B92, 28.Apr.2013

Trener Radničkog Miroslav Nikolić rekao je da nije pogrešio što je verbalno napao potpredsednika Košarkaškog saveza Srbije Dejana Tomaševića...Nikolić je Tomaševiću zamerio zato što je čestitao treneru Crvene zvezde Dejanu Radonjiću posle pobede nad Kragujevčanima sa 79:78 u polufinalu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.