Nikolić: Očekujem teži meč nego u Kupu

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Dec.2013, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Očekujem teži meč nego u Kupu

Trener Vojvodine Marko Nikolić rekao je da očekuje mnogo teži prvenstveni meč protiv Crvene zvezde nego što je to bilo u četvrtfinalu kupa Srbije kada su Novosađani slavili sa 3:1.
(FOTO: I. Milutinović)
Utakmica poslednjeg jesenjeg kola protiv Crvene zvezde u Beogradu biće za nas mnogo teža nego prethodna. U to sam potpuno uveren. Zvezda će u ovu utakmicu uložiti sve što u ovom trenutku ima i kao klub i kao tim, jer je ostala bez jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << trofeja. Sigurno neizmerno žele pobedu protiv nas. Međutim, mi isto tako želimo da još jednom pobedom završimo polusezonu – rekao je Nikolić za konferenciji za medije.
On je dodao da nije lako pobediti Crvenu zvezdu dva puta u roku od tri dana na Marakani, ali i da to nije „nemoguća misija”.
Da bismo ostvarili taj cilj, moramo odigrati još bolje nego u prošlu sredu. Moramo biti podjednako motivisani, energični i sve ono što je u sredu bilo dobro zadržati, a pojedine detalje u našoj igri podići na viši nivo. Igrači Vojvodine se na kraju polusezone nalaze u dobrom psiho-fizičkom stanju. Vratili smo sve one segmente u igri koji su bili preko potrebni, a to je pre svega želja da se igra timski, da se trči i ‘radi’ jedan za drugoga, da se asistira, pokrivaju leđa jedan drugome – rekao je Nikolić.
Na pitanja novinara da li će tokom zimske pauze napustiti Vojvodinu i sesti na klupu Partizana, Nikolić je bio izričit.
Ne želim više uopšte da komentarišem takve ‘vesti’. O toj temi smo već više puta razgovarali, a sve sam rekao pre desetak dana. Ne treba biti mnogo pronicljiv i zaključiti kome ovog momenta odgovaraju takve priče, ko ih i odakle plasira. Uostalom, ko zna, možda u januaru preuzmem Bajern iz Minhena – zaključio je Nikolić.
Utakmica 15. kola Superlige između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u subotu od 17 sati u Beogradu.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Nikolić: Biće teže nego u kupu, ali nije nemoguće

Izvor: Press, 06.Dec.2013

"Utakmica poslednjeg jesenjeg kola protiv Crvene zvezde u Beogradu biće za nas mnogo teža nego prethodna. U to sam potpuno uveren. Zvezda će u ovu utakmicu uložiti sve što u ovom trenutku ima i kao klub i kao tim, jer je ostala bez jednog trofeja. Sigurno neizmerno žele pobedu protiv nas. Međutim,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.