Nikola Stojiljković stigao u Zvezdu

Izvor: RTS, 15.Jun.2018, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Stojiljković stigao u Zvezdu

Crvena zvezda je dobila i treće pojačanje u ovom prelaznom roku, ekipi se priključio Nikola Stoiljković.
Šampion Srbije naredne sezone biće jači i za Nikolu Stojiljkovića. Napadač rođen 1992. godine, član portugalske Brage, u Crvenu zvezdu je došao na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jednogodišnju pozajmicu i pokušaće da joj pomogne u evropskim, ali i izazovima na domaćoj sceni.

Stojiljković se priključio ekipi na Zlatiboru, i odradio je prvi trening.
Poput Melega jutros, Nikola je samostalno trčao, a već u subutu će biti u punom trenažnom procesu.
Pogledaj vesti o: Utakmica Partizan Braga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završena priča, Zvezda dobila i treće pojačanje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2018

Crvena zvezda se pohvalila novim pojačanjem na zvaničnom sajtu...Na zvaničnom sajtu kluba iz Ljutice Bogdana pojavila se informacija da je doveden i treći fudbaler u ovom prelaznom roku...Nikola Stojiljković je novi fudbaler Crvene zvezde, on se ekipi već priključio i trenirao je samostalno...On...

Nastavak na Sportske.net...

ZVEZDA: Stigao i Stojiljković! Evo šta kaže...

Izvor: Mondo, 15.Jun.2018

Dolazak napadača Brage na pozajmicu u Crvenu zvezdu dobio i zvaničnu potvrdu...Foto: FK Crvena zvezda/Facebook/Nikola Mitić..Posle Dušana Jovančića i Dejana Melega, FK Crvena zvezda potvrdio je i dolazak Nikole Stojiljkovića...Kao što je MONDO najavio još 1. maja, napadač Brage naredne sezone...

Nastavak na Mondo...

ZVEZDA DOBILA NOVO POJAČANJE: Nikola Stojiljković na pozajmici kod crveno-belih

Izvor: Kurir, 15.Jun.2018

Fudbaler portugalske Brage Nikola Stojiljković prešao je na jednogodišnju pozajmicu u Crvenu zvezdu, saopštio je danas beogradski kub.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.