Niko kao Zvezda poslednje decenije

Izvor: B92, 30.Avg.2018, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko kao Zvezda poslednje decenije

Crvena zvezda napravila je neverovatan uspeh palsiravši se u Ligu šampiona, ali to nije učinila na bilo kakav način.

Naime, crveno-beli su prva ekipa, još od 2008. godine, koja je uspela da do grupe faze Lige šampiona dođe pošavši od prvog kola kvalifikacija.

Zvezda je svoju kampanju počela protiv letonskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Spartaks Jurmale, sa kojim je remizirala bez golova na gostovanju. Tada su mnogi imali negativno mišljenje o igri Zvezde, te je malo ko očekivao da će se desiti ono što se desilo sinoć.

Posle Spartaksa, Zvezda je nastavila da ređa pobede – "padali" su redom Suduva, Spartak iz Trnave, a na kraju Salcburg, kompletirajući pobedu nad četiri ekipe kojima ime počinje slovom S.

Te davne 2008, pre tačno deset godina, ovakav uspeh napravio je kiparski Anortozis.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Niko kao Zvezda poslednje decenije

Izvor: Press, 30.Avg.2018

Crvena zvezda napravila je neverovatan uspeh palsiravši se u Ligu šampiona, ali to nije učinila na bilo kakav način. . Foto: Starsport. . .  . . . . Podsećamo, žreb za grupnu fazu Lige šampiona...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.