Niko kao Grof Božović, on ne čeka da mu uprava smanji platu, uradio je to sam!

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2020, 13:41

Niko kao ''Grof'' Božović, on ne čeka da mu uprava smanji platu, uradio je to sam!

Svestan je situacije...

Finansijska kriza sve više potresa klubove širom sveta zbog pandemije koronavirusa, pa iz dana u dan stižu vesti i o smanjenju plata igračima i trenerima.

Ipak, ono što je do sada jedinstveno u celoj priči, jeste potez bivšeg trenera Crvene zvezde, a sada ruskog Krila Sovjetov Miodraga ''Grofa'' Božovića.

On nije čekao da mu uprava smanji platu, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je to sam ponudio upravi, odrekavši se 40 posto od ugovorene zarade.

''Ako ćemo pošteno, nisam se trenutka dvoumio da treba da ponudim smanjenje plate. Smatram da i većina fudbalera razume u kakvoj situaciji i problemima je ne samo naš klub, već celokupan fudbal u svetu.







Klub i region su uradili sve za nas, obezbedili odlične uslove rada, sve isplate na vreme i sada moramo i mi izaći u susret u situaciji koja je vanredna'', objasnio je Božović, a prenose ''Vijesti''.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.