Nikitović: Rano je za priču o ambicijama

Izvor: S media, 19.Mar.2011, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikitović: Rano je za priču o ambicijama

Novi trener Crvene zvezde, Saša Nikitović, za sada ne želi da se izjašnjava o ciljevima njegovog kluba u Superligi.

- Sve se brzo izdešavalo i ne bih da od starta krenem sa agresivnim ambicijama. Uvek bih voleo da Zvezda ređa pobede, ali o ciljevima u Superligi pričaćemo za desetak dana. Krećemo od srede i utakmice prvog kola sa Radničkim u Kragujevcu – prenosi Sportski žurnal izjavu mladog stručnjaka.

Radnički se pojačava

Otkaz >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Uvalinu, Zvezda ima novog trenera

KK CZ: Ispunjenje zahteva ili radikalizacija protesta

Saša Nikitović je petak promovisan u novog trenera crveno-belih posle iznenadnog otkaza Mihailu Uvalinu, a dogovor sa klubom postignut je do kraja sezone, piše Žurnal.

- Posle dve i po godine ponovo sam u Crvenoj zvezdi i veoma sam zadovoljan. U ekipi ima šest igrača sa kojima sam ranije sarađivao što mi znatno olakšava početak - ocenio je mladi trener koji je i član stručnog štaba reprezentacije Srbije i selektor kadetske reprezentacije.

Protekle nedelje na Malom Kalemegdanu bilo je izuzetno burno pošto su posle teško izborenog opstanka u Jadranskoj ligi usledili prvo štrajk igrača, potom ubedljiv poraz od Zagreba u poslednjem kolu regionalnog takmičenja, protest grupe navijača, a onda i smena trenera.

Uvalin: Ništa mi nije jasno!

Vučinić: Tragično i komično

Protivnik Partizana pred štrajkom

- Stvari koje su se prethodnih dana dešavale u klubu nisu deo mene. Ja sam kao profesionalac došao da radim svoj posao i zanima me ono što se od danas dešava. Mogu samo da kažem da ne vidim da je tim uzdrman i da je atmosfera na prvom treningu bila sjajna - naglasio je Nikitović.

(Foto: Sportski žurnal)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.