Nikitović: Iznenadićemo Partizan!

Izvor: S media, 04.Apr.2011, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikitović: Iznenadićemo Partizan!

Trener Crvene zvezde Saša Nikitović rekao je da njegovi košarkaši neće u utakmicu sa Partizanom, ući sa idejom da izgube sa što manje poena razlike, kao i da će se truditi da iskoriste šansu ako im se ukaže.

Superliga: Partizan lako, Zvezdin prvenac!

"Misterizni" milioni sprečavaju zvezdaše da pređu u Partizan

Nikitović: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Vreme za prvu pobedu

- Derbi je uvek priča za sebe i u njemu je sve moguće. To je samo jedna utakmica i sigurno nećemo ući u meč sa razmišljanjem da izgubimo sa što manjom razlikom. Ako nam protivnik dozvoli da napravimo iznenađenje, sigurno nećemo propustiti tu priliku", rekao je Nikitović.

Zvezda u Superligi ima učinak od jedne pobede i tri poraza, a Partizan ima tri pobede i jedan poraz.

- Posle derbija nam slede veoma važne utakmice, u kojima smo domaćini FMP-u, a posle gostujemo Mega Vizuri. Razmišljamo od utakmice do utakmice i svesni smo prioriteta - dodao je Nikitović.

Derbi košarkaške Superlige igra se u utorak od 18:00 u Pioniru.

(Foto: Sportski žurnal)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.