Nikad veći broj stranaca u Superligi

Izvor: TV Arena Sport, 21.Jul.2016, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikad veći broj stranaca u Superligi

Utakmicom Crvena zvezda - Napredak u petak počinje nova sezona u Superligi Srbije koja će u odnosu na prethodne biti jedinstvena po broju stranaca koji će nastupati u domaćim klubovima.

Superligaši će u svojim redovima na startu novog šampionata imati ukupno 78 stranaca, što je apsolutni rekord po tom aspektu kada je Superliga u pitanju, premda ima prostora za promenu brojnog stanja jer letnji prelazni rok još uvek traje.

Aktuelni šampion Srbije Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << zvezda rekorder je među superligašima sa 14 fudbalera koji imaju strane pasoše, a ta cifra bi bila veća da sa platnog spiska nisu skinuti Brazilci Edson da Silva i Bruno Matos.

Odmah iza Crvene zvezde nalazi se Partizan koji ima jednocifren broj stranaca (9) zahvaljujući raskidu ugovora sa Ivanom Bandalovskim koji je ove nedelje napustio Humsku.

Ukoliko želite da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.