Nije samo Marin - Zvezda želi svoje dete iz Arsenala! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2018, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije samo Marin - Zvezda želi svoje dete iz Arsenala! (video)

Posao nikad bliži realizaciji, tvrdi izvor.

Prema pisanjima lista Kurir, Crvena zvezda želi da se pojača dovođenjem fudbalera Arsenala iz Tule Gorana Čaušića, piše Kurir.

Nekadašnji đak Zvezdine škole je spreman da se uputi ka Beogradu i završi sve formalnosti oko ovog transfera.

Ceo posao bi trebalo da bude vredan oko dva miliona evra što ne bi trebalo da bude problem za beogradski klub jer su ulaskom u grupnu fazu Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zaradili 16 miliona evra ne računajući prihode od TV prava i stadiona.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije ima 26 godina, nakon Zvezde nastupao je za Radi Eskišehispor i Osasunu, a ugovor sa ruskim Arsenalom ga veže do jula naredne godine.

Da li je on pravo pojačanje za najelitnije evropsko takmičenje?


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedan povratak na Marakanu: Čaušić u Zvezdi za 1.000.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2018

Crvena zvezda je pojačala vezni red poslednjeg dana prelaznog roka. Novi član srpskog šampiona postao je Goran Čaušić, za čiji će transfer iz Arsenala iz Tule crveno-beli izdvojiti 1.000.000 evra. Ruskom klubu će ta suma biti plaćena u dve rate, a Čaušić je potpisao ugovor na tri godine....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.