Nije samo Kanga problem, ko će sutra da vodi Zvezdu?

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2020, 20:27

Nije samo Kanga problem, ko će sutra da vodi Zvezdu?

Problem na koji su mnogi zaboravili.

Crvena zvezda će sutra protiv Libereca ponovo morati bez Gelora Kange, koji još uvek nije potpuno spreman posle borbe sa koronavirusom, ali srpski šampion neće biti kompletan ni kada je u pitanju stručni štab.

Znate već, šef struke Crvene zvezde Dejan Stanković je isključen tokom meča sa nemačkim Hofenhajmom prošlog četvrtka u meču prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kola koji je Zvezda izgubila sa 2:0.

Nekako je to palo u drugi plan par dana kasnije, ali ''Novosti'' večeras prenose da Stanković neće moći da vodi ekipu Crvene zvezde sutra protiv češkog Slovan Libereca na ''Rajku Mitiću'' (četvrtak, 19 časova).

Isti izvor navodi da će Stankovića sutra zameniti njegov pomoćnik Nebojša Milošević.

Podsetimo, Stanković je posle isključenja protiv Hofenhajma, ekipu na neki način vodio sa praznih tribina, pa su igrači ipak mogli da čuju sve njegove savete.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.