Nica prva u redu za Kaluđerovića!

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Jun.2011, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nica prva u redu za Kaluđerovića!

Najavio je Ranko Stojić, menadžer fudbalera Crvene zvezde Andrije Kaluđerovića, da su tri francuska kluba zainteresovana za njegovog klijenta.

Poznato je i ko je prvi u redu za najboljeg strelca crveno belih (20 golova u sezoni). Francuski mediji prenose da je Nica rešila da dovede Kaluđerovića, pozivajući se na činjenicu da je bivši Andrijin saigrač u Radu Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Pejčinović rekao mnogo lepih reči o njemu.
Nica već ima srpskog napadača u timu. Danijel Ljuboja je pogocima na pojedinim mečevima doprineo da se obezbedi opstanak. Neizvesno je hoće li ostati u klubu, a Pejčinović će posle dobre sezone u veći klub. Na listi želja je šampiona Lila.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Kaluđerović u Francuskoj?

Izvor: B92, 11.Jun.2011

U javnosti su se pojavile spekulacije da je za napadača Crvene Zvezde, Andriju Kaluđerovića zainteresovano par timova iz francuske...Kako francuski mediji prenose, najozbiljnija u svojim namerama je Nica, koja u svojim redovima već ima jednog bivšeg igrača Rada, Nemanju Pejčinovića...Nica ima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.